Eesti koondises 64 mängu pidanud ja 4 väravat löönud Sander Puri on varem mänginud kreeklaste Lrissa, poolakate Kielce Korona, ungarlaste Papa, soomlaste KuPSi, šotlaste St Mirreni, inglaste York City, iiralste Sligo Roversi ja Tšehhi esiliigaklubis MFK Karvina eest. Eestis mängis Sander Puri viimati 2009 aastal, kui esindas FC Levadia värve.

“Tore on üle pika aja tagasi Eestis olla. Kalju eurohooaeg oli minu jaoks muljetavaldav ja nüüd on vaja võidelda Premium liigas meistritiitli eest. Olen suure osa 2016. hooaja ettevalmistusest teinud Kaljuga kaasa ja tunnen ennast meeskonnas hästi. Ootan huviga oma esimest mängu Premium liigas ja tahan anda endast kõik, et Kalju tiitli võiduni aidata”, kommenteeris uut lepingut 2015. aasta Eesti Hõbepalli laureaat Sander Puri.

“Sander Puri liitumine Kaljuga oli meil päevakorras juba hooaja alguses. Ta tegi meiega kaasa talvise ettevalmistus perioodi ning näitas ennast seal väga heast küljest. Tegemist on ambitsioonika ja kvaliteetse mängijaga kes vastab meie tasemele ja suudab väljakul täita temale antud ülesandeid”, lisas nõmmekate peatreener Sergei Frantsev.

Nõmme Kalju president Kuno Tehva avaldas lootust, et Puriga võidakse peale lõppevat hooaega lepingut pikendada ning nimekas koondislane võib ka kauemaks Eestisse jääda.

Juhul kui Sander Puri dokumendid saadakse tänase päeva jooksul korda, võib tema debüüti vaatama tulla juba sellel pühapäeval Hiiu staadionile, kus Kalju võõrustab kell 19.00. Paide Linnameeskonda.