Maccabi alistas eile Narva Spordikeskuses toimunud matšis suurepärase karikahooaja teinud Rahvaliiga meeskonna FC Eliferti 7:5, kusjuures põnevusmäng leidis lahenduse alles viimasel minutil.

Mängu alustas paremini Maccabi, kes läks kohtumist 4:1 juhtima, kuid poolajavileks suutis Elifert veel ühe värava tagasi lüüa. Seitse minutit enne lõppu viigistas Eliferti mängija Nikolai Kotljarov seisu 5:5-le, mis püsis tablool veel 40 sekundit enne mängu lõppu. Seejärel lõi Maccabi võiduvärava Sergei Balbutski, kaheksa sekundit enne lõpusireeni oli veel täpne Maksim Konovalov.

Karikafinaalis on Maccabi vastaseks Triobet saaliliiga meeskond Tallinna FC Cosmos, kes oli teisipäeval Mihhail Šrubkovski ning Ilja Krivošeini väravatest 2:0 üle Narva Unitedist.

Saalijalgpalli meistrivõistlustel ehk Triobet saaliliigas tehakse täna algust play-off kohtumistega. Karikavõistlustel poolfinaalis kaotusekibedust tundma pidanud Narva United võõrustab kell 20.00 Tallinna FC Anžid, homme lähevad Sillamäel vastamisi kohalik Dina ning Cosmos. Mõlema paari korduskohtumised leiavad pühapäeval aset Viimsis.