"Pean turniiri favoriidiks Prantsusmaad, eriti kuna nad mängivad kodus. Mustaks hobuseks nimetan Albaania - keegi ei tea, mida nad teha võivad, samal ajal juba niigi päris kaugele jõudnud," ütles Rüütli eilset alagruppide loosimist kommenteerides.

A-alagrupp: Prantsusmaa, Albaania, Rumeenia, Šveits

Rüütli: "Esimese hetkega tundub, et Prantsusmaa on selge favoriit, aga mine tea... Nad on võimelised alati ka käkki keerama. Samas oli ju Šveits valikturniiril väga tubli ja Albaania suurüllataja. Rumeenia võib ka heal päeval kõigile probleeme tekitada. Siin on üks selges eelisolukorras ja teised võrdsed."

B-alagrupp: Inglismaa, Wales, Slovakkia, Venemaa

Rüütli: "Pean Inglismaad ikkagi suureks nimeks. Arvan, et nad on ka seekord selle grupi eeldatavad favoriidid. Muidu suhteliselt võrdne seltskond."

C-alagrupp: Saksamaa, Põhja-Iirimaa, Poola, Ukraina

Rüütli: "Üks selge autoriteet, ülejäänud kolm võrdsed. Et Põhja-Iirimaa juba valikturniirilt edasi sai, tähendab, et nad on ka Ukraina ja Poolaga võimelised võitlema. Saksamaa on muidugi kindel favoriit."

D-alagrupp: Hispaania, Türgi, Tšehhi, Horvaatia

Rüütli: "Minul lööb kohe Hispaania puhul tuluke põlema. Türgi, Horvaatia ja Tšehhi on kõik võrdsed. Tundub taaskord, et üks tõstab vähe rohkem pead. Kes kolmest võrdsest teisena edasi läheb, ei tea."

E-alagrupp: Belgia, Iirimaa, Rootsi, Itaalia

Rüütli: "Tundub nagu selle turniiri surmagrupp. Belgia on praegu vähemalt paberi peal hea meeskond. Eks neil ole väga hea põlvkond. Aga kõik teised on neile kuklasse hingajad. Siin on isegi kõik võimelised kõiki võitma. Eks ole näha, kes keda..."

F-alagrupp: Portugal, Island, Ungari, Austria

Rüütli: "Island jõudis finaalturniirile suure üllatajana. Eks näis, kas aitab juba üllatamisest või suudavad nad veel. Portugal on selge favoriit. Austria-Ungari olid ka valikturniiril üllatavalt tublid. Arvan, et siit lähevad edasi Portugal ja Austria."