Intevjuus jalgpall.ee portaalile rääkis Hunt muuhulgas, kes on Premium liigas tema suurimad konkurendid, kuidas ta jalgpalluriks kasvas ja milline treener on Marko Kristal.

Hetkel oled Premium liigas kuue väravaga väravaküttide edetabelis liidrite hulgas. Oled eelmisel aastal kaduma kippunud väravasoone üles leidnud?

Tunnen end iga päevaga paremini, aga kindlasti olen saanud enesekindlamaks. Olen ründaja ja loomulikult pean väravaid lööma, seepärast võiks tabamusi isegi rohkem olla.

Parim näide sellest, et oskad korralikult skoori teha on 2011. aasta, kui lõid Kalevi eest Esiliigas 30 mängus 35 väravat. On see sinu parim hooaeg?

Löödud väravate suhtes kindlasti, aga mängutempolt ja taktikaliselt oli Esiliigas hoopis teine mäng. Iga meeskond mängib muidugi omamoodi ja eks mängida oli seal lihtsam.

Eelmisel aastal jäi liigas sinu arvele Levadia eest 11 väravat, vähevõitu?

Minu jaoks oli see kõrgliigaga kohanemise aasta. Ma polnud ju varem sellisel tasemel isegi trenni teinud, mängutempoga pidi harjuma ja vigastused kimbutasid. Aga õnneks läheb praegu kõik tõusvas joones.

Kas treenerid oleks võinud sind mullu siiski rohkem kasutada?

Eelmise aasta alguses olin põhikoosseisus, kuid Ingemar Teeveri tulekuga hakkasime temaga mänguaega jagama. Tänavu olen platsil rohkem saanud olla ja see on väljateenitud.

Kui väravaid tuleb samas tempos kui seni, siis võid hooaja lõpus pretendeerida ka Premium liiga parima väravaküti tiitlile. Kas see võiks sulle eesmärgiks olla?

Kindlasti. Usun, et see on iga ründaja eesmärk. Esiliigas see mul peaaegu õnnestus, sest Maksim Rõtškov läks minust siis alles lõpus mööda. Seekord on mul Premium liigas võimalus teha vigadeparandus.

Ründajaid, kes seda tiitlit ihkavad on kindlasti mitu. Kes on sinu konkurendid?

Kõik ründajad. Levadiast kindlasti Artur Rättel, Kaljus on Vosko (Vladimir Voskoboinikov) palju pommitanud. Konkurents on tihe ja eks me hooaja lõpus näeme, kes see kõige parem on.

Oled mees, kes oskab meie kahe tugevama liiga taset võrrelda. Kas Premium liiga meeskonnad on Esiliiga satsidest palju tugevamad?

Tasemevahe pole üüratu, kuid tuntav. Premium liiga tagumise otsa satsid ja Esiliiga tugevamad on peaaegu sama tasemega, Eesti tugevamad on teistest siiski pisut üle. Üldiselt lükkavad kõik korralikult palli, aga Levadia mängib tiitlitele ja on konkurentidest parem.

Kuidas ise kõrgema tasemega kohanesid?

Võttis ikka aega, vanus pole ju ka enam see. Oleks ma kohe algusest sama vooluga edasi pannud ja kui vahet poleks sisse tulnud, siis oleks see kõik minu jaoks olnud kergem.

Pärast edukat Esiliiga hooaega ootasid kindlasti mõnelt Eesti tippklubilt pakkumist?

Ei oodanud ja ma ei mõelnud sellele. Kalevissegi olin sattunud juhuslikult. Nad käisid mulle pikalt peale ja muudkui kutsusid, otsustasin siis lõpuks proovida.

Kui palju mõtlesid, kui Levadialt pakkumine tuli?

Esialgu oli nende huvi üllatav. Minul polnud mõelda midagi, kui pakuti siis tuli proovida ja treenida. Levadia on Eesti üks paremaid klubisid ja see võimalus tuli ära kasutada. Oli küll väike hirm, et äkki ma ei sobi, aga kui tehti konkreetne pakkumine olin hoobilt nõus.

Milliste ootuste ja lootustega liitusid Levadiaga?

Et ma saaksin hakkama, et ma ei jääks pingile ja jaguks mänguaega. Ma ei osanudki tegelikult midagi mõelda, sest minule tuli see kõik ikkagi kui välk selgest taevast. Praegu on minu jaoks kõik piisavalt hästi sujunud, olen rahul.

Kuidas suhtuti kõrgliigasse tõusnud Kalevis sinu lahkumisse?

Nad kindlasti arvestasid minuga ja neil oli kahju, et ma ära läksin. Aga selliseid võimalusi ei tule palju ja veel sellises eas. Tuleb õlekõrrest kinni haarata. Eelmisel aastal võitsime karika, tulime meistrivõistlustel teiseks. Olen jalgpallis midagi olulist võitnud.