Kui Flora kell 18.45 algava kohtumise Lilleküla staadionil võidab, kindlustatakse endale teine järjestikune meistritiitel. Viigi või kaotuse korral jääb kuldmedalite saatus laupäeval peetava viimase vooru otsustada, kui Reimi hoolealused sõidavad Viljandisse ja Kalju võõrustab Hiiul Paide Linnameeskonda.

„Kui täna võidame, siis tuleme meistriks,” jäi Reim realistiks, kuid lootis siiski, et saab laupäevase kohtumise pidada juba pingevabamas õhkkonnas. „Hooaja lõpp on kujunenud pingeliseks. Kõik on peas kinni. Kui suudame vabalt mängida, võime selle närvide mängu lõpetada ja tiitli võita, aga üle pingutada ei tasu – see ei too tavaliselt head.”

Floral ei saa täna mängukeelu tõttu kaasa teha viimastes mängudes põhiründajana tegutsenud Henri Anier, kelle koha võtab rünnakul tõenäoliselt noorem vend Hannes. Esiliigast Flora duubli eest mängides kolm kollast kaarti teeninud Alo Dupikov peab samuti tänast kohtumist tribüünilt jälgima. Reim rõõmustas, et vigastusest on taastunud Andrei Frolov ning heas vormis on ka norralane Andre Geir Herrem.