"Elurütm ja lubadustest kinnipidamine on veidi teine, aga üritame võtta rahulikult. Oleme oma asjad saanud ära teha, võib-olla küll väikeste hilinemiste ja sekeldustega, aga proovime end sellest mitte häirida lasta," ütles ta Skype'i vahendusel Eesti ajakirjanikele, kui seal maal oli kell alles 10 hommikul, meil juba 16.

Muude sekelduste taustal pole kohalikud esitanud eestlastele isegi enda meeskonna nimekirja. "Me ei tea praeguse hetkeni, kes neil siin kohal on. Tundub, et nad ei tea seda isegi," naeris Reim. "Vastaste videomaterjaliga pole samuti jõudnud palju tutvuda. Mingit plaati või mälupulka meile siit ei saadetud. Osade liidermängijate tugevustega oleme siiski kursis."

Reim jätkas vastase kirjeldamist: "Füüsiliselt võimas meeskond. Atleetlikud ja kiired mängijad, nagu nende kuulsad sprinteridki. Neil on teist tüüpi tehnika, kui me Euroopas harjunud oleme. Sealt võib kõike oodata - nii üllatavaid kui ka rumalaid lahendusi. Meie tugevus peaks olema organiseeritus - kui me selles paremad ei ole, siis nendega võidu joosta on meil keeruline."

Ilm on väga kuum? "Aitäh muretsemast! Palav on küll. Eriti võrreldes praeguse Eesti ilmaga. Uudiste lugejale võib küll naljakas tunduda, et mis me siin viriseme, saame soojas olla. Mängu see kindlasti mingil moel mõjutab. Õhuniiskus on suurem - iga päev sajab. Me ju tegelikult ei tea, kuidas see füüsisele poolele mõjub, sest ei saa mänguolukorda trennis matkida. Üritame püsida võimalikult värsked ja saada end heasse seisu."

Preemiaks koht valikmängude pingiotsal

Reimi sõnul võiks Kariibidele sõitnud koondislastele, kelle seas valikmängudes platsile pääsenud mehi on vähe, mõjuda motiveerivalt teadmine, et treenerite tiim otsib nende näol põhikoosseisule võimalikke asendajaid. "Kindlasti on neid sõprusmänge vaja selleks, et me leiaks mängijaid, kes suudaksid valikmänge pidavale põhikoosseisule konkurentsi pakkuda. Meil on seal ruumi küll. Ega see pink nii pikk ole, et kedagi juurde ei mahuks," sõnas Reim.

Viimases 1:8 hävingus Belgiale oli praegu Kariibidel viibivatel meestel vähe süüd. Sellegipoolest on hiljutine "saun" juba treeningutel mitmel juhul halvaks näiteks toodud. "Kahjuks pole meil olnud võimalust istuda hommikust õhtuni koosolekusaalides, et Belgia mäng üksipulgi lahti võtta, aga üht-teist oleme siiski läbi vaadanud. Ka treeningutes on sarnaseid asju välja tulnud, millega Belgias alt läksime. On näiteks välja tulnud, et meil on vastast kõrgemalt surudes probleeme. Peame sellega veel vaeva nägema," sõnas Reim.

Kas kahe mängu peale saavad võimaluse kõik kaugele maale sõitnud koondislased, sõltub Reimi sõnul eelkõige mängu käigust. "Kõik sõltub sellest, mis mäng endaga kaasa toob. Kliimat arvestades on hea, et saame vahetusi teha, aga kui kõik toimib, siis ei saa lubada, et üks või teine platsile saab. Kui šanssi tekib, siis loomulikult anname võimaluse," ütles ta.

Saint Kitts ja Nevise – Eesti maavõistlus algab Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul kell 2. Eesti jalgpalliliidu sõnul on kokkulepe telepildi edastamiseks ERR-i veebiportaali kaudu olemas, kuid tehnilistes nüanssides valitseb veel ebakindlus.

EJLTV videointervjuu Reimiga: