"Mängukindlus pole meil kuskile kadunud, lihtsalt väravate löömisega on probleeme. Tuleb eksimusi vältida ja oma võimalused ära lüüa, muud midagi. Eelmisel mängul muidu midagi suurt viga. Vastane ei olnud meist nii palju üle, et nad oleksid kindlalt 2:0 pidanud võitma. Nad lihtsalt kasutasid oma momendid meisterlikult ära ja meie enda omasid mitte," rääkis Reim Delfile.

Reimi sõnul annavad kolm viimast mängu - kaks võitu Narva Transi üle meistriliigas ja üks Viljandi vastu karikasarjas - lootust, et väravalöömise probleem saab õige pea lahenduse.

"Olukordi luua me suudame, aga neid ära realiseerime harva. Peame seda parandama ja ma olen kindel, et meie ründajad satuvad aina rohkem hoogu. Selle põhjused on ju tegelikult teada. Albert Prosa oli terve ettevalmistusperioodi novembrikuise õlaoperatsiooni tõttu väljas ja sai alles märtsis treenima hakata. Ning (Rauno) Alliku, kes oli talvel normaalses hoos, naases ka paar nädalat tagasi alles kuuajaliselt vigastuspausilt. Tuleb vaid kannatlik olla ja anda neile võimalusi mängida," lisas Reim.

Kams jälle rivis

Peatreenerit rõõmustab ka tõsiasi, et achilleuse kõõluse vigastusest on taastunud kaitsja Gert Kams, kelle puudumise tõttu ta eelmises Nõmme Kaljuga mängus viimasel hetkel algkoosseisus  saatuslikuks saanud vangerduse pidi tegema.

"Ta oli meil ju alguses protokollis. Viimasel hetkel pidime ümber mängima. (Markus) Jürgenson on küll paremajalgne, aga ta on paremas ääres harva mänginud. Esimese värava puhul magas ta oma ründaja maha. See kõik võib olla omavahel seotud, aga see ei saa muidugi olla vabanduseks. Äärekaitsja peab suutma mõlemas ääres mängida. Nüüd on meil lihtsalt valikuvõimalusi rohkem. Kams on praegu okei. Loodan, et ka pärast homset trenni," sõnas Reim. "Narvas ta juba natuke mängis."

Kams sekkus eelmisel laupäeval Narvas 46. minutil vahetusest ja lõi 87. minutil Flora 2:0 värava. Lõppskoori 2:1 vormistas Narva lätlasest poolkaitsja Aleksejs Kuplovs-Oginskis kaks minutit hiljem.