Uuel nädalal kohtub meeskonna peamänedžer Erik Soler 30-aastase eestlasega, et uut lepingut arutada, kirjutab New York Post.

2010. aastal Red Bullsiga 2+1 aasta pikkuse lepingu sõlminud Lindpere peaks ka algava hooaja USA-s veetma kui New Yorgi klubi seda soovib, kuid ameeriklased tahavad eestlasega pikemat lepingut sõlmida. Eestlane on sellest huvitatud, kuid vaid olulise palgatõusu puhul.

"Üritame selgeks teha, mis oleks parim mulle ja klubile," rääkis Lindpere USA ajalehele. "Olen olnud Red Bullsi mängija kaks aastat ja nad ei soovi minust loobuda. Mul on olnud siin head ajad ja kui kõik läheb hästi, siis võin siin vabalt jätkata."

"Ma pole veel millelegi alla kirjutanud. Ootame kohtumise ära ja siis vaatame," lisas eestlane. "Loodetavasti saab järgmisel nädalal kõik selgeks"

New York Post kirjutab, et Lindpere on üks USA meistriliiga (MLS) alamakstumaid jalgpallureid. MLSi Mängijate Ühenduse andmetel teenis Lindpere eelmisel hooajal kõigest 125 000 dollarit.

Lindpere valiti 2010. aastal Red Bullsi väärtuslikumaks mängijaks, kui ta lõi oma debüüthooajal 3 väravat ja andis 6 (klubi parim näitaja) resultatiivset söötu. Eelmisel hooajal lõi eestlane Red Bullsis 7 väravat ja andis 7 resultatiivset söötu, purustades ühtlasi klubi rekordi osaletud mängude arvus (34) ja mängitud minutite arvus (3048).