Sõltumata sügiseselt jahedast ilmast ja hoogvihmadest oli Šnelli staadionile kogunenud hulk jalgpallisõpru, kes tulid finalistidele kaasa elama. Finaal oli hoogne ja elamusterohke ning viimane lahing esikoha pärast Lauri Kivimeistri ja Hans-Kristjan Hansbergi vahel kujunes väga pingeliseks. Lõpuks kujunes esikolmik järgmiselt: 1.Lauri Kivimeister 2.Hans-Kristjan Hansberg 3.Ott Midenbritt.

Võitjale andis auhinna üle Joel Lindpere isiklikult ning 20. oktoobril tervitab ta Laurit juba New Yorgis oma kodustaadionil.

Finaalvõistluse esikolmiku jalgpallurid olid edukad ka augustikuus neljas Eesti linnas toimunud eelkvalifikatsioonides. 21-aastane Lauri Kivimeister oli ülekaalukalt võidukas Tartu kvalifikatsioonis, kus ta IV liiga mängijana alistas esiliiga pallureid. 16-aastane Hans-Kristjan Hansberg oli Tallinna kvalifikatsiooni teine ning 16-aastane Ott Midenbritt Pärnu kvalifikatsiooni võitja.

Lisaks finaalturniirile toimus võistlusel vaheshow, kus tuntud Eesti inimesed said kiiruslöögis jala valgeks teha. Kõige tugevama löögiga oli Tomi Rahula, kelle löögi tugevuseks mõõdeti 81.8 km/h, naistest tegi parima löögi Anni Pohlak 62,2km/h.

Red Bull Toe 2 Toe on rahvusvaheline kontseptsioon, mida on varasemalt korraldatud Lõuna- ja Põhja-Ameerikas ning Ungaris. Eestis toimus üritus esimest korda. Tegemist on 1-1 vastu kiirjalgpalliturniiriga, erapooletu väravavahiga. Mängu võitja on mängija, kes lööb esimesena 3 väravat või juhib pärast 3-minutilist mängu lõppu. Toe 2 Toe turniiril kehtivad kõik FIFA rahvusvahelised reeglid.