Eelmisel aastal 24 liigaväravat löönud Teever teatas hooaja lõppedes ootamatult, et tippjalgpallis teda ilmselt enam tegutsemas ei näe.

"Terve hooaeg läks nii, et ei saanud jalgpallist nii palju tagasi, kui lootsin. Lõin küll väravaid ja võiks ju rahul olla, aga ei tundnud ikkagi täit rõõmu. Oli ainult 2-3 mängu, kus oli tunne, et tasub jalgpalli mängida - see oli siis, kui Kaljut ja Florat kaotusseisust võitsime ja ise ka ära lõin. Muidu lõpeb mäng ära, lähed tavarutiini tagasi ja ei saanudki viimasel ajal enam nii palju "kaiffi", kui olen tahtnud ja lootnud," rääkis Teever pärast hooaja viimast mängu 7. novembril.

Kui toona lubas 30-kordne koondislane lõpliku otsuse teha jaanuariks, siis märtsi alguseks veel ametlikku teadet tema jätkamise-mittejätkamise osas tulnud pole. Ratnikov tunnistas, et suure tõenäosusega 33-aastane ründaja siiski enam pallimurule ei tule.

"Hetkel ta aktiivne pole. Treener ootas, et mis ta ütleb ja rääkisime veel veeburaris [EJL-i] jalgpallihallis. Aga mingit konkreetset juttu ja kinnitust, et ta tagasi tuleb, polnud. Praegusel hetkel ta ilmselt liitumas pole jah," tõdes peatreener enne nädalalõpul algavat liigahooaega.

Samuti lisas Ratnikov, et tänavuseks hooajaks on Levadia oma komplekteerimise sisuliselt lõpetanud. Kokkuleppele loodetakse jõuda veel Sergei Lepmetsaga, kes peaks konkurentsi pakkuma väravavahtide osakonnas.