Sel suvel Tarvaga liitunud Elevandiluurannikult pärit Silvio eemaldati avapoolaja lõpus pärast seda, kui sattus rüselusse talle vea teinud Deniss Suvorikoviga. Armeenia kodakondsusega ründaja sai sealjuures olukorras veel halvasti vigastada, vahendas Soccernet.ee.

Kõigele lisaks olid vahetusmeesteta mängule tulnud Irbise pallurid aafriklase suhtes väidetavalt ka rassistlikult käitunud.

Lisaks tasub märkida, et Tarva eest tegi debüüdi Egert Peljo, kes veel mullu sai saalijalgpalli rahvaliigas korraldatud pättuste eest mängukeelu.

Tarvase Twitteri kontole ilmus järgnev säuts, mis on praeguseks hetkeks juba kustutatud: "Poolaeg, 0:0. Silviol jalg lõhki, omal jalal ei kõnni aga puru õnneks pole. Tuleb ka välja, et Irbise mängijate seas on rassiste. Kurb.— Rakvere JK Tarvas (@rakverejktarvas)"

Hiljem saime järgneva selgituse: "Too tweet on kirja pandud pärast olukorda mokaotsast paotatud kommentaaride põhjal, mis ei olnud ka päris rassistlikud. Tweedi osas palun JK Tarva nimel vabandust ja kindlustan, et see kustutatakse."