Väravateta lõppenud avapoolaeg: "Esimese poolaja lõpus tundus, et saame mängu käima ja asi hakkab pikapeale toimima. Omasime enamjaolt initsatiivi. Paraku teise poolaja alguses ei paistnud ülekaal kusagilt välja. Ilmselt põhjustasid tagasilöögi vaheajal tehtud kolm vahetust."

Siim Lutsu ja Hannes Anieri väravatest: "Eks lõpus oli õnne ka vaja, et esimene värav ikka ära tuli. Lutsu poolt meisterlik sooritus. Enamus mehi oleks sarnasest olukorrast proovinud pealsega kõva pommi panna, aga täpsus jätab sellisel soorituse soovida. Luts läks kindla peale ja suunas siseküljega palli täpselt sinna kuhu vaja. Hannes oli õigel ajal õiges kohas. Kui rändaja lööb iga teine mäng kolli, siis pole paha," vihjas Piiroja tõsiasjale, et Anierile oli see alles teiseks koondisemänguks.

Kui erinev on sinu jaoks Eesti koondise mängupilt võrreldes Tarmo Rüütli käekirjaga? "Mul on väga raske erinevust kommenteerida, kuna ma ei tea, mida uus treener koosolekutel räägib ja mida nõuab. Kindlasti on näha, et rõhku on pandud standardolukordade lahendamisele."

Eesti võitis Tadžikistani 2:1.