Üsna ootamatult süüdistuste alla sattunud Eesti koondise keskkaitsja ei oska arvatagi, miks tema aadressil selline karm avaldus tehti. "Eks igal inimesel on õigus oma arvamusele ja selles plaanis ma Olev Reimi vastu viha ei pea. Samas jäävad mulle mõistmatuks tema süüdistused. Koondise sisekliimal pole häda midagi ja meeskond on ka tänasel päeval ühte löögirusikas," kinnitas Delfile Piiroja.

"Mis puutub minu sõnavõttudesse Lõuna-Ameerika turnee eel, siis ma kordagi ei kaitsnud neid mängijaid, kes reaalselt saanuks koondist aidata, aga seda ei teinud. Mul endal oli sel perioodil klubiga 4-5 kohtumist ja võimatu oli Fredrikstadist ära tulla. Eks Olev Reim on vanakooli mees ja tema vaatenurgad teatud asjades on hoopis erinevad tänapäeva tippsportlaste nägemustest," selgitas Piiroja.

"Ühtlasi võin enda näitel veelkord toonitada, et koondislasena pole ma kunagi valinud, kus ja millal rahvusmeeskonda esindada. Kui tuleb kutse, olen alati valmis koondist aitama. Mõnikord lihtsalt ei ole võimalik. Ka koondislastel on pärast kaotatud mänge sitt tunne, kuid sellest ei tohi üdini negatiivseks muutuda. Tänapäeval on kõik kinni pisiasjades ja kui arukas inimene vaatab viimast Türgi mängu, siis ta näeb, et kaks-kolm teistsugust (õnnestunumat) lahendust võinuks mänguseisu kardinaalselt muuta. Ma pole kunagi õigustatud kriitikat pahaks pannud, aga kui keegi asjasse süvenemata süüdistab, siis see häirib," lõpetas Piiroja.