Kuigi registreerida saab veel selle nädala lõpuni, on võistkondi juba kümnest maakonnast ning oma esinduse on välja pannud jalgpalliliit, Nõmme Kalju fänniühendus Roosad Pantrid, mitmete jalgpalliklubide eestvedajad, sõpruskonnad, ettevõtted ja jalgpalliaktivistid. Tuntud spordiajaloolane Tiit Lääne registreeris liigasse oma kodukandi võistkonna Vaimastvere Illi, kes peab kodumänge Lääne isiklikul koduaiastaadionil Paduveres, ajakirjanik Ott Järvelal on plaanis koos endiste koolikaaslastega välja panna võistkond Mustamäe Gümnaasiumi Keemik.

"Rahvajalgpalli liigasse on oodatud mängima kõik - mehed ja naised, noored ja vanad, ettevõtete võistkonnad, jalgpalliklubide ametnikud, fännid, teiste spordialade harrastajad ehk teisisõnu kõik, kes end värskes õhus ja pingevabas õhkkonnas liigutada soovivad," märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Rahvajalgpalli liigas osalemine on tasuta, parematele korraldab jalgpalliliit finaalturniiri ja paneb välja auhinnad. Liigas kasutatavate väljakute nõudmised ei ole ranged - praktiliselt iga küla- või kooliväljak sobib! Sõltuvalt väljaku suurusest on korraga ühes võistkonnas väljakul 7 kuni 11 mängijat.

Vastavalt registreeritud võistkondade arvule moodustatakse liigas piirkonnad, kus mänge peetakse ajavahemikus mai kuni august. Piirkondade paremad pääsevad septembris toimuvale finaalturniirile.

Osa võivad võtta kõik võistkonnad, kes järgivad EJLi kodulehel väljas olevat juhendit ja registreerivad ennast hiljemalt 25. aprilliks EJLi kodulehe kaudu. Rahvajalgpalli liigas võivad osaleda 1996. aastal ja varem sündinud mehed ja naised. Mängijate arv võistkonnas ei ole piiratud, nimelist registreerimist ei toimu. Igas mängus võib ühes võistkonnas osaleda kuni kaks Eesti meistrivõistlustele registreeritud mängijat ja kuni kaks mängijat, kes on sündinud hiljem kui 1996. aasta. Kehtivad jalgpallireeglid, kuid suluseisu ei arvestata, samuti on lubatud teha piiramatul arvul edasi-tagasi vahetusi.

Lisainfo ja registreerimine: http://www.jalgpall.ee/rj_league.php