“Võinuks ju Tomskisse raha eest mängima jääda, aga siis mõtleksin pärast karjääri, et raha sain küll, aga selle eest ei saanud ju mingit tiitlit ega kõrgel tasemel mängida,” avaldas Pareiko, kellele Tom pakkus kaks korda suuremat palka, kui ta praegu Wislas teenib.

Persoonidest on veel vaatluse all Eesti koondisesse murdnud keskkaitsja Mikk Reintam, peaaegu Soome rahvusnaiskonda esindanud Daniela Mona Lambin, Soomes treenerileiba maitsev Liivo Leetma ning Müncheni Bayerni staarheidik Mats Hummels.

Meistriliiga külgedel küsib Jalka asjatundjatelt, kes on tänavuse hooaja üllatusmängijad, uurib rahvusnaiskonnalt, kuidas kulgeb ettevalmistus uueks valiktsükliks ning tutvustab, kuidas käis Eesti eriolümpial Taanis.

Liigajuttudes on teemadeks Pärnu Linnameeskonna kasvuraskused, Luunja jalgpalliklubi eesmärgid, FC Metropooli ainulaadne ülesanne ja Suure-Jaani vuti tõus tuhast. Jalka taktikaeksperdi Karel Voolaiu külgedel selgub, mis tähtsus on tänapäeva jalgpallis nurgalöökidel ning külaskäik võeti sedakorda ette Pärnusse Märt Siiguri treeninggruppi.

Lisaks avab Jalka kihlveopettuste tagamaid. Kolumn pärineb seekord peatoimetaja Indrek Schwede sulest; postritel seisavad Abby Wambach USA koondisest ning Hulk FC Portost.