Mängu vilistanud väljakukohtuniku Kristo Tohveri arvates lõi Neemelo tahtlikult ühte Levadia meestest, mängija enda sõnul toimus kokkupuude kogemata.

„Kohtuniku otsus oli selline. Ise ei oleks ma küll punasega nõus. Levadia kaitsjad elasid kogu aeg seljas ning tulid ka selles momendis selga. Meelega seal küll mingit lööki polnud. Kukkumise pealt ehk jalg tabas kedagi, võib-olla ta tõlgendas seda tahtliku löögina,” ütles Neemelo Delfile.

„Tegime täna hea mängu, meil oli võimalusi rohkem. Levadial mänguliselt polnudki võimalusi, kui penalti välja arvata. Oleks 2:0 ära löönud, oleks seis rahulikum olnud, aga ei suutnud ja lõpus siis veel selline eksimus,” oli Neemelo nõutu.

Ründaja Kalju tiitlivõimalustesse enam eriti ei usu. „Punktidest on muidugi kahju. Teoreetiline võimalus on veel Florale järele jõuda, aga tegelikkuses küll enam nii ei tundu. Kui Flora veel täna ka võidab, siis on vahe juba liiga suur,” ütles ta.

35. minutil Juri Jevdokimovi väravast juhtima asunud Kalju lasi 88. minutil Levadia palluril Janar Toometil penaltist 1:1 viigistada. 11 meetri karistuslöök määrati Kristen Viikmäe käega mängimise eest.

Loe lisaks: