Festivaliala on avatud kella 16.00-st kuni 18.00-ni ning see asub A. Le Coq Arena kõrval. Sissepääs Eesti - Küpros mängu piletiga. Staadion avatakse publikule kell 17, avavile kõlab kell 19.00.

Festivaliala külastajatel tuleb tähelepanu pöörata sellele, et nagu on tavaks erinevatel üritustel, tuleb ka jalgpallimängul pilet hoida alles ürituse lõpuni. Staadioni trepis toimub piletikontroll, et pealtvaatajad siseneksid just nendele mõeldud pääslast, sest see asub nende istekohale kõige lähemal. Samuti toimub staadioni trepis turvakontroll.

Seoses festivalialaga on A. Le Coq Arena ümbruses liiklus oluliselt piiratud. Staadioni parklasse pääseb vaid erilubadega, mistõttu soovitab jalgpalliliit mängule tulla ühistranspordiga, jala või jalgrattaga (staadioni juures olemas jalgrattaparkla). Autoga saabuvatel pealtvaatajatel tuleb parkimiseks varuda aega ja leida sobiv koht staadionist kaugemal.

Järjekordade vältimiseks ja festivalimelus osalemiseks soovitab jalgpalliliit osta pilet eelmüügist ja tulla varakult A. Le Coq Arenale. Staadionil müüakse pileteid festivaliala sissepääsude nr 1 ja nr 2 juures.