„Kõik mängu!” kampaania keskendub viimastele voorudele, kus saavad vastused kõige põletavamad küsimused: kes tuleb Eesti meistriks? Kes jagavad teised medalid ja kindlustavad kohad eurosarjades? Kes peab järgmiseks aastaks langema Esiliigasse ja kes peab koha nimel kõrgseltskonnas pidama üleminekumänge.

Mängijatest on fookuses võistkonna liidrid ja jalgpallurid, kes on käesoleval hooajal näidanud oma meeskonna eest säravaid esitusi.

Premium liiga neljas ring algab juba homme. Teisipäeval, 18. septembril kell 18 kohtuvad FC Kuressaare ja Nõmme Kalju. Samal päeval pannakse pall mängu Narvas, kui kell 20.30 algavas kohtumises lähevad vastamisi Narva Trans – Tartu Tammeka.

Kolmapäeval, 19. septembril on kavas kolm mängu. Kell 17.30 kõlab avavile Kadrioru staadionil FCI Levadia – Pärnu Vaprus kohtumises. Kell 19 võõrustab Tallinna Kalev kodusel Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul Viljandi Tulevikku. Kell 19.30 on vastamisi FC Flora – Paide Linnameeskond.

Enne viimast ringi on tabeliliidriks Nõmme Kalju, kes on kogunud 67 punkti. Teisel kohal olevat ja ühe mängu vähem pidanud Florat edestatakse seitsme punktiga. FCI Levadia hoiab 59 punktiga kolmandat kohta. Neile järgneb 46 punktiga Narva Trans. Tabeli viies, Paide Linnameeskond, on kogunud 39 punkti. Tartu Tammeka jääb kuuendana neile alla punktiga. Tallinna Kalevil on koos 22 punkti, mis annab seitsmenda koha. Kaheksandat positsiooni hoiab 17 punktiga Viljandi Tulevik. Üheksandal ehk üleminekumängudele viival kohal paikneb hetkel 14 punktiga FC Kuressaare. Tabeli lõpus on 13 punktiga Pärnu Vaprus.