“Kaalusin pikalt ja põhjalikult ning otsustasin suure jalgpalliga lõpparve teha. Hakkan mängima rannajalgpalli Peugeot´ meeskonnas koos oma paljude lapsepõlvesõprade ja varasemate treeningkaaslastega, ootan seda suure põnevusega. Rannajalgpall on minu jaoks eelkõige meeldiv ajaviide heas seltskonnas, aga samas ei puudu sealt ka sportlikud eesmärgid – tahaksime tulla Eesti meistriks ning samuti loodan murda Eesti koondisesse,” ütles Teever Levadia kodulehe vahendusel.

“Mul olid FC Levadias väga head ja meeldivad aastad. Olen klubile ülimalt tänulik ja soovin edasiseks edu ja uusi kordaminekuid. Võib-olla ristuvad meie teed tulevikus taas. Igatahes hoian FC Levadia meeskonnale pöialt ja olen veendunud, et poisid suudavad uute treenerite juhendamisel taas Eesti meistritiitli võita,” lisas Eesti koondises 30 mänguga 4 väravat löönud ründaja.

Päriselt ust sulgeda Teever siiski ei soovi. “Kui hing ühel hetkel platsile tagasi ihkab, siis mine tea. Never say never,” sõnas Teever.

Ingemar Teever liitus FC Levadiaga 2012. aasta suvel ning võitis klubi koosseisus kaks Eesti meistritiitlit ja karikat. Eelmisel hooajal krooniti Teever Premium Liiga väravakuningaks ning valiti kogu liiga parimaks mängijaks.