Kalju alistas juulis kõik viis vastast skooriga 13:2 ning jätkab võitlust meistritiitli nimel. Kuna Nõmme klubi põhikonkurendid Flora ja Levadia tegid juulis kaks viiki, siis kerkis Kalju Premium liiga liidriks.

Kuu parima mängija arvestuses võitis Siim Luts, kes esindas Levadiat neljas kohtumises ja lõi kolm väravat. Kahel korral tunnistati ta Levadia mängu parimaks. Lutsu tabamused tõid tema tööandjale 2:1 võidu Infoneti vastu ning aitasid teises raskes matšis Infonetiga 2:2 viigistada.

Esiliigas kogusid juulis võrdselt 12 punkti FC Flora duubel ja JK Tallinna Kalev – esimene pidas aga ühe kohtumise enam ning kaotas omavahelise matši Kalevile, mistõttu läks parima treeneri autasu Tallinna Kalevi juhendajale Marko Pärnpuule. Parima mängija tiitli sai Herol Riiberg (FC Flora II), kes tegi juulis kaasa neljas kohtumises ja lõi ühe värava, inspektorid tunnistasid ta kolmel korral oma võistkonna parimaks.

Esiliiga B juulikuu edukaim meeskond oli 13 punkti kogunud HÜJK Emmaste, kelle treener Urmas Kirs pälvis kuu parima auhinna. Mängijatest hinnati kuu parimaks Nikita Brõlin (Maardu FC Starbunker), kes tegi kaasa kolmes matšis ja lõi kaks väravat. Maardu meeskond kogus juulis 9 punkti.

Premium liiga kuu parimatele on auhinnad välja pannud A. Le Coq ja Postimees. Esiliiga ja Esiliiga B kuu parimaid premeerib Postimees.