Kristali juhendatav Levadia teenis augustis 6 võitu ja 1 viigi, lüües kokku 22 väravat ja lastes endale vaid 4. Sellega oli Levadia kuu edukaim meeskond. Teever lõi augustis 8 väravat ja andis 3 väravasöötu, kolmel korral tunnistasid inspektorid ta oma meeskonna mängu parimaks.

Enne septembrikuu kohtumisi asub Levadia Premium liiga tabelis esikohal, edestades FC Florat 2 ja Nõmme Kaljut 6 punktiga. Ingemar Teever on liiga parim väravakütt 21 tabamusega, talle järgneb Jaroslav Kvasov (Sillamäe Kalev) 15 ja Ats Purje (Kalju) 13 väravaga.

Eeloleval laupäeval kell 14 võõrustab Levadia Kadrioru staadionil Narva Transi, lähirivaal Flora kohtub laupäeval kell 16:30 A. Le Coq Arenal Sillamäe Kaleviga. Nõmme Kalju peab oma kohtumise reede õhtul kell 18 Pärnus sealse linnameeskonnaga.

Esiliiga kuu parimaks treeneriks tunnistati Argo Arbeiter (Tallinna FC Levadia II) ja parimaks mängijaks Eduard Golovljov (Tallinna FC Infonet II). Esiliiga B augustikuu parima treeneri tiitli teenis Daniel Meijel (JK Tallinna Kalev II) ja parima mängija oma Aleksei Tihhonov (Kohtla-Järve JK Järve).