FC Levadia alistas juunis kõik oma vastased üldskooriga 10:3 ning tõusis Premium liiga liidriks. Tabeliseis on ülipõnev, sest Levadia edestab Florat ühe ja Kaljut kahe punktiga.

Kuu mängija tiitliga tunnustatud 20-aastane Jevgeni Harin aitas Infoneti meeskonda kõigis kolmes juunikuu kohtumises, kus ta valiti igal korral ka mängu parimaks ning tema arvele jäi 4 väravat ja 1 väravasööt. Lisaks lõi noormees karikasarjas Virtsu Jalgpalliklubile 5 kolli.

Esiliigas kogus juunis enim punkte FC Kuressaare, kelle juhendaja Pelle Pohlak teenis ka kuu parima tiitli. Tabeliseis on Esiliigaski ülipõnev, sest Premium liigasse pääsu nimel konkureerivad klubid asuvad kuue punkti sees – Kiviõli FC Irbisel on koos 24, Vändra JK Vaprusel ja FC Kuressaarel 21, JK Tallinna Kalevil 20, Rakvere JK Tarvasel 19 ja Tartu FC Santosel 18 silma.

Esiliiga juunikuu parimaks mängijaks tunnistati Vändra väravavaht Hans Naano. Esiliiga B kuu parimaks treeneriks valiti Andrei Borissov (Maardu FC Starbunker) ja parimaks mängijaks Vlasiy Sinyavskiy (Tallinna FC Puuma).