Vooru avavad kell 19.00 Lõuna-Eesti derbiga Viljandi Tulevik - Tartu Tammeka. Hooaja esimese mängu kallutas koduplatsil enda kasuks Tammeka, kuid järgnevates voorudes on edukam olnud Tulevik, kes enne tänast 21 punktiga kõrget 4. kohta hoiab. Tartlased leiavad end 15 silmaga 6. tabelirealt.

Kell 19.30 pannakse pall mängu A. Le Coq Arenal, kui vastamisi lähevad tabeli kaks esimest meeskonda FC Flora - Nõmme Kalju. Liider Flora on hetkel kogunud 34 punkti, Kalju jääb neist maha 6 punktiga. Hooaja esimeses mängus saatis edu florakaid, kes võõrsil kaotusseisust välja tulles 2:1 võidu võtsid.

Laupäevase mängupäeva avavad samuti kaks medalipretendenti Paide Linnameeskond - FCI Levadia, kes mõlemad enda tabelipositsiooni parandada soovivad. Kui Paide peab hetkel leppima 21 punkti juures 5. kohaga, siis Levadia on kogunud 24 punkti, mis annab neile praegu 3. koha. Hooaja esimese mängu suutis kodumurul 4:1 võita Levadia. ETV2 telemängus kõlab avavile kell 16.00.

Laupäeval kell 19.00 saab alguse Narva Transi - TJK Legioni omavaheline mõõduvõtt. Senise 13 vooruga on mõlemad tiimid kogunud 10 punkti, misläbi 8.-9. kohta jagatakse. Ambitsioonid on nii Transil kui ka Legionil aga kahtlemata kõrgemad ning seega jahitakse piirilinnas väärtuslikke võidupunkte.

Voorule tõmmatakse joon alla esmaspäeval, 27. juulil, kui FC Kuressaarele sõidab kell 19.00 algavaks mänguks külla Tallinna Kalev. Kui Kalev leiab end 8 punktiga viimaselt tabelirealt, siis Kuressaare 14 punkti annavad neile hetkel tabelis 7. positsiooni. Hooaja esimese omavahelise mängu võitis võõrsil 2:0 FC Kuressaare.