Teisipäeval kell 17:30 algab A. Le Coq Arenal matš, kus vastamisi on Eesti koondise legendid ja Eesti muusikud. Sissepääs on publikule tasuta, avatud on staadioni Läänetribüün ja trepp number 5.

Koondise legendide eest jooksevad väljakule Indrek Zelinski, Martin Reim, Tarmo Rüütli, Mart Poom, Marko Kristal, Urmas Rooba, Sergei Terehhov, Andrei Stepanov, Toomas Tohver, Erko Saviauk, Mati Pari, Jevgeni Novikov, Argo Arbeiter ja Kristen Viikmäe.

Muusikute koosseisus on näiteks ansambli The Tuberkuloited laulja Indrek „Summer“ Raadik, No-Big-Silence’i laulja Marek „Cram“ Piliste ja Compromise Blue kitarrist Raul Ukareda, aga ka Indrek Ditmann, Joel Berg, Andrus Lang, Viljo Jõela, Madis Kirss, Aivar Kuldsaar, Martti Mutli, Ragnar Selberg, Tanel Tepper, Eesti vutikoondiseski mänginud Marko Lepik, Reemet Kaldoja, Tarvo Valm ning endine Eesti tippväravavaht Martin Kaalma.

Matši kommenteerib Õhtulehe sporditoimetuse juhataja Ott Järvela. Mängitakse kaks 30-minutilist poolaega ning peetakse ka eraldi penaltilöömise võistlus. Peakohtunik on Reelika Turi, keda assisteerivad Simmo Tõnisson ja Jana Pipar.

Kohtumisele tulevad kaasa elama ligi 900 vutinoort ja nende treenerit, kes käivad sel nädalal Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi poolt korraldatavates suvelaagrites. Mängu vaheajal loosib Rimi välja kolm stipendiumit nende laagrinoorte vahel, kes veel regulaarselt jalgpallitreeningutel ei käi.