Kalju kohtuks kaheksandikfinaalis võõrsil FCI Levadiaga juhul kui 1/16-finaalis suudaks Nõmme meeskond üle mängida II liigas palliva Paide Linnameeskond III võistkonna.

Oodata on ka mitmeid teisi Premium liiga meeskondade omavahelisi heitluseid. Seni pidamata 1/16-finaalis on vastamisi FC Kuressaare – JK Narva Trans ning paari võitja sai soodsa loosi, kui võõrustab kaheksandikfinaalis Tallinna FC Eston Villa II (IV liiga) – FC Otepää (III liiga) paremat. Kaheksandikfinaalis leiab kindlasti aset põnev ja põhimõtteline heitlus Lõuna-Eesti meeskondade vahel, kui JK Tulevik kohtub Viljandis Tartu JK Tammekaga.

Seni on pidamata kuus 1/16-finaali, mis tähendab, et lõplikud kaheksandikfinalistid selguvad septembri- ja oktoobrikuus. Täna õhtul peetakse üks 1/16-finaal, kui Ahtme Gümnaasiumi kunstmurustaadionil lähevad II liiga meeskondade heitluses vastamisi Kohtla-Järve JK Järve II – JK Tallinna Kalev III.

Kaheksandikfinaalide toimumisajad teatab EJL esimesel võimalusel. Seniste tulemuste ja seni pidamata 1/16-finaalide ajakavaga saab tutvuda jalgpalliliidu koduleheküljel.

Tipneri karikavõistluste 1/8-finaalpaarid:

JK Tallinna Kalev (PL) – Põhja Tallinna JK Volta II (II liiga)

FC Elva (EL) – JK Tabasalu (ELB) vs Tallinna FC Flora U21 (EL) võitja

FC Kuressaare vs JK Narva Trans (mõlemad PL) võitja – Tallinna FC Eston Villa II (IV liiga) vs FC Otepää (III liiga) võitja

Tallinna FCI Levadia (PL) – Paide Linnameeskond III (II liiga) vs Nõmme Kalju FC (PL) võitja

Paide Linnameeskond – Maardu Linnameeskond vs Tallinna FC Flora (kõik PL) võitja

Viljandi JK Tulevik – Tartu JK Tammeka (mõlemad PL)

ReUnited (RL) – Kohtla-Järve JK Järve II vs Tallinna JK Kalev III (mõlemad II liiga) võitja

Rasmus Värki Jalgpallikool (RL) – Võru FC Helios (ELB)