Kuressaare läks kodusel linnastaadionil Raido Reinsalu tabamusest juhtima, kuid 32. ja 39. minutil pöörasid jaapanlane Hiroyuki Mitsuyama ja Edwin Stüf lühikese ajaga mängu Kalevi kasuks. 70. minutil lõi jaapanlane veel ühe värava ning Kalevi võit näis olevat vormistatud.

80. minutil tuli aga esimest korda sel hooajal Kuressaare ridades platsile Pohlak, kes päästis 85. ja 90. minuti väravatest kodumeeskonnale imelise viigi.

Kalevi treener Daniel Meijel tõi lõpu käest laskmise põhjuseks motivatsiooniprobleemi, kuid kiitis ka mängu pöörde toonud Pohlakut. "Kui midagi õudselt tahad, nagu Pohlak, siis võid selle nii ka saada. Tahtejõud on väga oluline," ütles ta Soccernet.ee vahendusel.

Pohlak ise kommenteeris lõpptulemust järgmiselt: "Pigem võib ikka õnne soovida. Oleks eduseisu pealt viigi saanud, oleks teine lugu, aga kahe väravaga maas olla ja siis viigini jõuda on ikka päris hea. Oleks Kalevile need kolm punkti andnud ja ise nulli peale jäänud, oleks nad ka tabelis eest ära saanud."

Liigatabelis on Kalev üheksa mängu järel kaheksa punktiga viiendal kohal. Viis mängu pidanud Kuressaare jätkab nelja punktiga kaheksandal positsioonil.