41-aastane Avram on olnud FIFA kategooria kohtunik alates 2010. aastast ning on aastate jooksul teenindanud lisaks kohalikule kõrgliigale veel A-koondiste kohtumisi, eurosarjade heitluseid ning olnud õigusemõistjaks noortekoondiste EM-finaalturniiridel. Pühapäevane mäng on talle viimane rahvusvaheline matš FIFA kategooria kohtunikuna.

Eesti jaoks on ta tuttav 2018. aastast, kui ta oli kohtunik Eesti – Maroko maavõistlusel A. Le Coq Arenal.

Põhja-Makedoonia – Eesti kohtumisel on abikohtunikeks Valentin Avram ja Cristian Orbulet. Neljas kohtunik on Iulian Călin (kõik Rumeenia).

Pühapäevane kohtumine algab Eesti aja järgi kell 16.00. Mängust teeb otseülekande ETV.

Põhja-Makedoonia tuleb mängule hea emotsiooniga, sest eile õhtu alistati play-off mängus Gruusia, mis tähendab, et esmakordselt kindlustati koht 2021. aastal toimuval EM-finaalturniiril.

Pühapäevane vastane on meie C-liiga alagrupiliider kuue punktiga. Sama punktisummaga on teisel kohal Gruusia ning Armeenia on viie punktiga kolmas.

Sel nädalavahetusel on tähtsaid ülesandeid täitmas ka Eesti ametnikud. Homse Malta – Andorra Rahvuste liiga mängu delegaat on Oleg Harlamov. Pühapäeval Bukarestis toimuval Rumeenia – Norra kohtumise kohtunike vaatleja on Uno Tutk, kes jälgib Türgi kohtunikebrigaadi tegutsemist. Mängu kohtunik on Ali Palabıyık.