"Pärast Serbiale kaotust saime ajalehtedes kõvasti sõimata. Mõistagi oleme pettunud, kuid asjatu on minevikus elada," rääkis Inglise klubi Plymouth Argyle ründaja.

"Oleme endiselt EMile pääsemise kursil. Peame end koguma ja Eestist vajaliku tulemuse saama. Kui teisipäeval võidame, on tabeliseis juba hoopis teine," lisas Feeney, kelle meeskonnal on jäänud veel mängida kahel korra Eestiga ning võõrsil Itaaliaga.

Feeney sõnul on Põhja-Iirimaa fännide ootused viimaste aastatega kõvasti tõusnud. "Kuigi meil pole koondises maailma superstaare, on ootused väga suured. Kui ma olin väike, siis elas meie kodumängudele kaasa 4000 inimest, reedel oli aga Windsor Park (mahutab 24 000 pealtvaatajat - toim) praktiliselt välja müüdud."

Eesti valikgrupi tabelijuhina jätkab Itaalia, kellel on 19 punkti 7-st mängust. Järgnevad Serbia 11 (7), Sloveenia 11 (8), Eesti 10 (8), Põhja-Iirimaa 9 (7) ja Fääri saared 4 (9) punktiga.

Teisipäeva õhtul on selles grupis lisaks Eesti - Põhja-Iirimaa mängule ka kohtumised Serbia - Fääri saared ja Itaalia - Sloveenia.