Viieks valitud meheks on UEFA peasekretär Gianni Infantino, Aasia jalgpalliliidu president šeik Salman bin Ebrahim Al Khalifa, FIFA endine asepeasekretär Jerome Champagne, Jordaania ja Lääne-Aasia jalgpalliliidu juht prints Ali bin al-Hussein ning FIFA Iisraeli ja Palestiina vaatluskomitee juht Tokyo Sexwale

Kuna kõikidele kandidaatidele tehti ka põhjalik taustauuring, praagiti vahepeal välja Libeeria vutiliidu juht Musa Hassan Bility. FIFA andis mõista, et Bility kandidatuuri tagasilükkamise põhjustest anti mehele endale ka teada, kuid isikuandmete kaitsmise tõttu neid tagamaid avalikult lahata ei tohi.

Taustauuringus käiakse läbi iga kandidaadi eelnevad karistused ja võimalikud korruptsisoonijuhtumid ning seega jäi esialgu valikust välja ka UEFA president Michel Platini.

Platini on teatavasti hetkel uurimise all seoses ebaseaduslike maksete sooritamisega. Just seda võimalikku korruptsioonijuhtumit FIFA valimiskomitee koos õigusorganitega hetkel ka edasi uurib - kui korruptsioonisüüdistus prantslaselt enne veebruari tõstetakse, võib Platini oma kandidatuuri suure tõenäosusega ikkagi üles seada.