Vestluse järel sammus nelik areenilt välja ning Hohlov-Simson soovis ajakirjanikele head tööindu. Nagu nüüd selgub, siis antud hetkeks oli sisuliselt kindel, et hooaja lõpuni saab peatreenerina kätt proovida senine abitreener Vladimir Vassiljev.

Pärast Martin Reimi ametist taandumist on Vassiljev võistkonda juhendanud ajutise peatreenerina kahes kohtumises. Esmalt alistati 4:0 TJK Legion ja seejärel kaotati Florale.

„Otsustasime, et Vassiljev töötab peatreenerina vähemalt hooaja lõpuni. Laupäeval saime asjad enam-vähem paika. Järgmistel päevadel jätkusid arutelud juba ka koos Vassiljeviga,“ avaldas Hohlov-Simson Delfi Spordile.

„Ta tunneb mängijaid, klubi olukorda ja kõike muud. Me ei taha hooaja sees suurt stiilide muutust enam läbi viia. Usaldame Vassiljevit,“ lisas Hohlov-Simson.

Kui vahepeal visati õhku ka võimalus, et Levadia järgmiseks peatreeneriks võiks saada endine Sillamäe Kalevi ja Nõmme Kalju juhendaja Sergei Frantsev, siis lõpuks öeldi Frantsevile aga ära.

„Ta oli üks variantidest. Midagi lõplikku ei olnud temaga kordagi paigas,“ sõnas Hohlov-Simson ning märkis, et Frantsev vormistati juuli keskel PPA-s Eestisse tööle, et kokkuleppe saavutamise korral oleks edasine asjaajamine kiirem.

Vassiljev saab ametliku peatreenerina esimese kohtumise pidada laupäeval, kui Levadia sõidab külla Paide Linnameeskonnale.
Tallinn, 13.06.2020. Premium liiga 7 vooru kohtumises mängisid omavahel 2 : 2 viiki Tallinna FCI Levadia ja Tartu JK Tammeka.