"Tal on loomu poolest väga hea orientatsioon - mida palliga teha ja kuhu seda viia. Ta üritab alati ettepoole mängida ja see on midagi, millest oleme viimasel ajal puudust tundnud ja mida palju harjutanud, aga tema teeb seda väga loomulikult. Lisaks on tal väga hea töövõime ning oskus kõrget pressi teha," kirjeldas Pehrsson.

"Jah, ta on väga värske ning vähe kogenud, kuid ta on huvitav mängija ning seetõttu tahtsimegi teda meeskonda tuua, et näha, kui juhendatav ta on ning kui hästi ta meie mängusüsteemi sulandub. Ta on küll keskpoolkaitsja, kuid näen teda tulevikus ka äärel mängimas, samamoodi nagu seda tegi oma koondisekarjääri alguses Ilja Antonov, kui ta ei olnud veel piisavalt küps, et keskväljal mängu kontrollida.

Praegu on raske vastata küsimusele, kas ta saab Malta või Bosnia vastu mängu - mina ka hetkel ei tea, sest pole teda veel treeningutel näinud."

Lisaks rääkis Pehrsson põgusalt ka ründaja Henri Anieri ja poolkaitsja Konstantin Vassiljevi hetkeolukordadest. Anier jättis viimase liigamängu oma koduklubi Kalmari eest pisivigastuse järel vahele. "Usun, et ta on sada protsenti valmis, kuid pole kolmapäeval 90 minuti mängija. Tunnen Kalmari treenerit väga hästi ning rääkisin temaga - Henri oli küll valmis mängima, aga klubi ei tahtnud temaga hooaja lõpuperioodil riskima hakata.

Samuti vahepeal pisivigastusega kimpus olnud Vassiljev on aga üllatuslikult kõik mängud kaasa teinud. "See oli ka meie jaoks üllatus, et ta kohe uuesti mängis, aga nüüd on meie ülesanne teha kõik selleks, et ta vorm Bosniaks võimalikult hea oleks. Enne vigastust oli ta täiesti fenomenaalses hoos ning seda tahaksin loomulikult ka koondises näha," sõnas Pehrsson.