"Ütleksin, et nii head esimest poolaega minu siinoldud 2,5 aasta jooksul olnud polegi. Olime ründefaasis väga head ning ei lasknud ka vastastel midagi ohtlikku tekitada. Esimese 45 minutiga olen seega väga rahul, teine poolaeg ehk asi pisut rauges, aga domineerisime ikkagi mängu täielikult. Kahju on vaid sellest, et me ei suutnud võimalusi ära realiseeida ja palli võrku panna," analüüsis rootslane pärast 0:0 viiki Lätiga.

Mida aga teha, et pall väravasse minema hakkaks? "Muidugi me realiseerimist harjutame, aga lõppude-lõpuks on asi kinni väga väikestes detailides ja neid asju ei saa alati trennis edasi anda. Ka olid meil ju täna puudu nii Sergei Zenjov kui Konstantin Vassiljev."

"Ütleksin, et mängu lõpuks tekistasime meie 8 korralikku võimalust, nemad aga kaks," lisas Pehrsson.

Samuti kiitis peatreener vasakul äärel tegutsenud Dmitri Kruglovi: "Kui eelmises kohtumises Andorraga oli ta otsustav mängija, siis ka täna suutis ta mitmeid häid olukordi tekitada. Kui peaksin täna valikmängudeks koosseisu valima, siis oleks ta kindlasti seal sees. Aga valikturniirini on veel mitu kuud aega."

Lõpetuseks avaldas Pehrsson, et kolmapäevases sõpruskohtumises Portugaliga on lootust väljakul näha ka operatsioonist taastuvat Vassiljevit. "Kostja tegi individuaalselt trenni ning see oli väga lootustandev. Esmaspäeval treenib ta ka koos meeskonnaga ja kui seal tema tervis vastu peab, tuleb ta meiega ka Portugali."