Nii Ojamaa kui Luts jäeti koondise nimekirjast välja, kuid paljude jalgpallisõprade arvates peaksid vastavalt Hollandi ja Tšehhi kõrgliigades pallivad mehed Eesti rahvusesindusse kuuluma.

"Lihtne vastus on see, et ma arvan, et meil on nendele positsioonidele paremad valikud," selgitas Pehrsson.

"Kui võtta Siim Luts, siis ta vahetas hiljuti klubi ning pole regulaarselt mänginud. Talle on A-koondises võimalusi antud, kuid ta pole neid ära kasutanud. Oleme oma mänguplaani kohtumiseks Bosniaga ära teinud ja ma leian, et mul on temast paremaid valikuid."

Hoolimata mehe väljajätmisest leidus treeneril Ojamaa kohta ka häid sõnu. "Tema puhul on positiivne see, et ta on Hollandi liigas väga kõrgel tasemel teinud neljast mängust kahes ja pooles kaasa. Nüüd mängib ta ääre peal, varem tahtis ta ise ründes tegutseda, kus ta ka viimati koondises mängis. Paistab, et nüüd tunneb ta ääre peal ennast hästi. Hea on see, et meil on taas juures mängija, keda tõsiselt jälgida, aga praegu tunnen samamoodi, et äärte peal on mul paremaid valikuid. Me teeme valiku kõiki mängijaid ja mänguplaani arvestades, tema puhul just meie paremat äärt arvestades."

Rootslasest treeneri sõnul ei mahuks Ojamaa hetkel koondise rivistusse ka pingilt sekkuva mängijana.

"Ma saan loomulikult küsimusest aru - jalgpallifännina võibki tunduda, et kui üks mees mängib Hollandi liigas, mis on kõrgemal tasemel kui Eesti liiga, siis peaks ta koondisesse kuuluma, aga meil on kolm kuud aega, et jälgida väga täpselt, mida iga mängija teeb ning kuidas me eelseisvas kohtumises mängida tahame. Ja seetõttu tean ka seda, et meil on praegu parem valik pingilt võtta igas olukorras - kui me tahame mängu samamoodi jätkata, kui tahame rohkem rünnata või kui tahame rohkem kaitsta.

Saan selle teema tõstatamisest täielikult aru, aga ausalt öeldes teeme oma tööd professionaalselt ja igapäevaselt ning otsustame selle põhjal.

Samuti eitas Pehrsson seda, et Ojamaa mitte kutsumise põhjused võiksid peituda meeskonna sisekliimas.