Pärnu suutis mõlemal poolajal saata vastaste väravasse neli palli. Kohtumist alustati hästi, kui juba viiendal minutil oli resultatiivne Kaire Palmaru, teatab jalgpall.ee. Kristina Bannikova tsenderdusega ei saanud Kalevi väravavaht Karina Kork hästi hakkama ning see maandus Palmaru jalale, kes selle väravasse saatis.

2:0 läks Pärnu ette Kalevi õnnetust omaväravast, kui Anastassia Morkovkina mängis Palmaruga lühikeselt lahti ning Palmarust läks pall edasi Karolina Pervi jalgadesse, kes suunas selle väravasse.

Kiirelt pärast seda eksis Kalevi kaitsja Matilde Sigijane, kes kaotas palli Morkovkinale ning lasi tal väravavahiga üks-ühele minna. Seal kogenud pärnulanna ei eksinud ning tõstis palli väravasse.

Neljanda värava autoriks oli Liivi Sõrmus, kes realiseeris Morkovkina hea eeltöö.

Teine poolaeg algas Kalevi jaoks taas kurvalt, kui Maria Orav eksis määruste vastaselt ning teenitud penaltit asus lööma Palmaru. Kork suutis esmase löögi küll tõrjuda, ent tagasipõrkunud pallini jõudis esimesena Palmaru ning lükkas selle väravasse.

Seejärel suutis kahel korral resultatiivne olla Kristina Bannikova. Esimene värav sündis Aljona Sasova tsenderdusest, mille Bannikova kenasti alla võttis ja nurka lõi. Seejärel sai ta tühja võrku lükata Morkovkina tsenderduse.

Teisel poolajal oli mitu head võimalust ka Kalevil, kui Emma Treiberg sattus silmitsi Pärnu puuriluku Elis Meetuaga, kuid teda üle mängida ei õnnestunud.