11.-18. augustini Sloveenias peetaval turniiril on pärnulannade vastasteks Olimpia UT Cluj-Napoca (Rumeenia), ŽNK Pomurje (Sloveenia) ja WFC Ekonomist (Montenegro). Edasi play-off mängudele pääseb alagrupi võitja.

Kahe vastasega (WFC Ekonomist ja ŽNK Pomurje) oldi samas alagrupis ka eelmine aasta. Tol korral Sloveenia klubile kaotati 0:4 ja Montenegro oma võideti 2:1.

Pärnu peatreener Jüri Saar loosimisega väga rahule ei jäänud ning ütles, et eelmisest aastast tuttavad klubid ei olnud just kerged vastased. “Kõik on Balkani riikidest, mis tähendab jälle kõva kuumust. Pomurjel on head võõrleegionärid ja mängijad on kiired, võimsad ning neil on jälle koduväljakueelis. Montenegro klubi, keda eelmisel aastal tasavägise mängu järel võitsime, on noor ja andekas klubi, kes on komplekteeritud riigi perspektiivikamatest noormängijatest. Nad olid meist nooremad, aga samas pikad ja tehnilised ning probleeme valmistasid ka nende kiirus ja söödud kaitseliini taha. Eelmine aasta päästis Elis Meetua tänu heale tõrjetööle ja väljatulekutele nii mõnegi värava."

Rääkides eesmärkidest, ütles Saar, et kindlasti ei taheta esineda kehvemini kui eelmine aasta, kui alagrupis saadi kolmas koht. “Iseenesest oli see hea tulemus, arvestades just seda, kus ja kellega me mängisime. Kaotama ei lähe me ühelegi vastasele. Favoriidikoormat meil ei ole ja see teeb mängu pingevabamaks ja seda kergem on mängida. Selge on see, et vastased teavad meid, me oleme juba aastaid seda sarja mänginud ja nad teavad, kui kaugele oleme jõudnud. Üks väga raske ja kindlast väga huvitav nädal ootab meid.”