Pärnu Linnameeskond viigistas kodus 1:1 Vändra Vaprusega, kuid samal ajal jäi Viljandi JK Tulevik kodus 0:1 alla Nõmme Kalju FC duublile. Pärnu Linnameeskond hoiab Tallinna FC Flora II ja Tallinna FC Levadia II järel 56 punktiga kolmandat kohta, Tulevikul on koos 49 punkti ning Nõmme Kalju duublil 48, kuid Nõmme meeskonnal on ka mäng varuks. Pärnu on paistnud sel hooajal silma ka resultatiivsusega ning Linnameeskonna 100. värava sel Esiliiga hooajal lõi mängus Vändraga Toomas Pent.

Teistes kohtumistes alistas FC Flora II võõrsil 3:2 FC Kuressaare ning FC Levadia II viigistas Vinni staadionil Rakvere JK Tarvaga 2:2, Kiviõli FC Irbis oli koduseinte toel 8:1 parem Tallinna FC Puumast.

Tarvas jääb kuuendana Kalju II-st maha kahe punktiga, kolmepunktilise vahega järgneb Kuressaare. Kiviõlil on kaheksandana koos 41 punkti, kuid Kuressaarest on teenitud kaks punkti vähem ja Ida-Virumaa meeskonnal on ka mäng varuks. Vändral on üheksandana koos 31 punkti ning FC Puumal on viimasena koos 10 punkti.

Esiliiga B tasandil on liigatabelit juhtimas Tallinna FC Infonet II meeskond 93 punktiga, Tartu FC Santosel on teisena koos 87 punkti. Infonet II alistas viimati Maardu FC Starbunkeri 9:3. Kolm väravat lõid tolles kohtumises Artjom Dmitrijev ning Eduard Golovljov, kahe tabamuse autoriks oli Maksim Lipin. Santos oli FC Elvast parem 10:0, kolm väravat sai kirja Taavi Vellemaa ning Yuriy Vereshchak ja Joonas Kartsep lisasid kaks tabamust.

Liigas kolmandat kohta hoidev HÜJK Emmaste oli viimati 4:2 parem Tallinna FC Flora III meeskonnast, kolm väravat sai selles kohtumises enda nimele Reimo Oja. Neljandal positsioonil olev JK Sillamäe Kalev II jäi võõrsil 0:5 alla Kohtla-Järve JK Järvele, kes on hetkel liiga seitsmes meeskond. Sillamäe ja Kohtla-Järve meeskondade vahele mahuvad veel liidritele kaotanud Maardu ja Elva.

Tallinna FC Ararat TTÜ oli olulises kohtumises 6:0 parem Tallinna JK Legionist ning tõusis 28 punktiga kaheksandaks. Legioni 26 punkti annavad neile hetkel liigas viimase, kümnenda koha. Flora III on 27 punktiga üheksas.