"Ma ei saa öelda, et see olnuks minu jaoks väga eriline kohtumine," tõdes esmakordselt oma endise koduklubi vastu mänginud Pareiko. "Muidugi olid enne mängu teatud emotsioonid, aga need ununesid kohe pärast avavile kõlamist."

Pareiko kuulus Tomi koosseisu aastatel 2005-2010 ning valiti 2009. aastal ka klubi parimaks mängijaks. Just Tomskis ongi Pareiko mänginud oma karjääri jooksul enim, täpsemalt 120 liigamängu. 2011. aastal, mil väravavaht Krakowi Wislasse siirdus, pakkus mängumehele uut lepingut ka Tom, kuid Pareiko soovis end vahelduseks uues keskkonnas proovile panna.

"Meil ei õnnestunud täna oma mänguplaani ellu viia. Peame selle kohtumise unustama ja keskenduma mänguks Kubaniga," sõnas 36-aastane Pareiko Volga pressiteenistusele. Külalismeeskonna olukorra tegi eriti raskeks tõsiasi, et avapoolaja lõpus teenis lühikese aja jooksul kaks kollast kaarti meeskonna staažikaim pallur, 33-aastane Jevgeni Aldonin, kes mänginud muuseas nii Moskva CSKA-s kui Venemaa koondises.

Vene liigat juhib kümne vooru järel Peterburi Zeniit 23 punktiga. Volga asub 10 punktiga 11. positsioonil, neli kohta kõrgemal on 13 punkti kogunud Permi Amkar, kes alistas täna kodus 1:0 Rostovi. Eesti koondise keskväljamootor Konstantin Vassiljev oli küll mänguks üles antud, kuid väljakule ei pääsenud.