23-aastane Caprioli liitub Paidega Brasiilia esiliigaklubist Ituano FC, kus ta mängis alates 2011. aastast. Ituano noortesüsteemis enamikes võistkondades kaptenirolli täitnud Caprioli oli 2014. aastal koos sama klubi kasvandike Joao Morelli ja Luiz Felipe Ramosega kolm kuud testimisel Middlesbrough U21 meeskonnas, kuid ei saanud Inglismaale siirdumiseks tööluba. Morelli on tänaseks FCI Levadia ridades, Luiz Felipe aga Rooma Lazio põhimees.

Bruno Souza Caprioli jõudis Ituanos profilepinguni 2015. aastal, aastatel 2016-2017 esindas Caprioli laenulepingute alusel Rio Brancot ja Guaranit. Eelmisel hooajal mängis ta Ituano ridades Sao Paolo meistrivõistlustel, kus osalevad sellised Brasiilia tippklubid nagu Santos, Palmeiras, Botafogo, Corinthians ja Sao Paolo.

„Olen Euroopas mängimise võimalust oodanud päris kaua ning väga õnnelik Paidega liitumise üle. Soovin klubi tänada selle usalduse eest ning olen uueks väljakutseks valmis," sõnas klubile Caprioli. "Mul on olnud hea võimalus kahe eelmise nädala jooksul meeskonnaga treenida ning saada aimu klubi ambitsioonidest. Annan omalt poolt kõik, et aidata tugevdada meie positsiooni esinelikus ning loodetavasti saame järgmisel aastal end Premium liiga kõrval proovile panna ka UEFA Euroopa Liigas.“