Festivaliala, kus on toitluskohad ja võimalus osta fännitooteid, avatakse kell 19.45, Leplandi esinemine algab kell 20.15.

„Loome oma kontserdiga Eesti koondise mänguks hea meeleolu ja häälestame end omade toetamise lainele," lausus Lepland, kes on tulihingeline koondise toetaja. „Võimalikult paljudel mängudel käin staadionil kohapeal. Kui see pole võimalik, siis võtan telefoni või sülearvuti ja vaatan otseülekannet. Reedel jään pärast kontserti kindlasti Eestit toetama!"

Leplandi kinnitusel kuuleb reede õhtul tema ja ansambli esituses mitmeid rahva poolt palavalt armastatud laule. Põhimõtteline naabritevaheline madin, UEFA Rahvuste liiga matš Eesti - Soome toimub reedel, 12. oktoobril A. Le Coq Arenal. Festivaliala avatakse kell 19.45, Ott Lepland alustab kell 20.15. Koondised tulevad soojendusele kell 21.00, mängueelne rivistus toimub ja hümnid kõlavad kell 21.30, avavile antakse kell 21.45.

Festivalialale tulijaid ootab ees Amps Arena, ABC Motorsi autode väljapanek, olemise teevad mõnusaks varjualused ja soojakiirgurid, Sportland Football pakub soetamiseks fännitooteid ning toimub palju muud põnevat. Festivalialale pääseb mängu piletiga.