„Kui originaalis on Apelsini pala pealkiri „Me armastame ooperit“, siis sel päeval asendub „ooper“ „Operiga“,“ lausus Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei. „Apelsini kaasamine oli fännide soov ja arendasime seda mõtet edasi – ansambel alustab esinemist kell 19:15, kõige oodatum laul tuleb ettekandmisele koos koondiste sissemarsiga orienteeruvalt kell 19:45.“

Äsja oma 40. sünnipäeva tähistanud Apelsini koosseisus esinevad praegu Tõnu Aare, Jaan Arder, Ants Nuut, Allan Jakobi, Argo Toomel ja Marek Lillemägi. Aastate jooksul on kollektiivi kuulnud ka näiteks Harry Kõrvits, Gunnar Kriik, Ivo Linna, Tarmo Pihlap ja Mati Nuude. Apelsini tuntumate palade hulka kuuluvad „Aeg ei peatu“, „Karulaul“, „Korstnapühkija“, „Matkalaul“ jpt.

„Kutsume üles kõiki varakult staadionile tulema – ühelt poolt on võimalik koos Apelsiniga end laululainele häälestada ja koondist juba soojendusel toetada, teiselt poolt võtab seoses Pärnu maanteel toimuvate teetöödega staadionile sõit rohkem aega. Kui avavile antakse kell 20, siis selleks, et kuulutada Apelsini, näha mängueelset soojendust ja hümne ning osa saada Operi tänamisest, oleks mõistlik staadionile jõuda kell 19,“ selgitas Anne Rei.

„Juba traditsiooniks on saanud, et meeste koondise mängudel on avatud rattaparkla – nii ka sel korral. Seega soovitame publikul just rattaga mängule tulla,“ lisas jalgpalliliidu peasekretär.

26. mail võõrustab Eesti koondis Andres Operi lahkumismängus ja aasta esimeses kodumängus A. Le Coq Arenal Gibraltarit. Staadion avatakse publikule kell 18:00, Apelsin alustab kell 19:15 ning avavile antakse kell 20:00. Pääsmed on saadaval Piletilevis.