Osapoolte kokkuleppel lõpetatakse alates 01.10.17 tööleping klubi senise tegevjuhi Aleksandr Altosari ja FCI Tallinna noorteakadeemia juhi Maksim Kramarenkoga.

Altosar on üks FCI Tallinna loojatest. Tänu temale sai võimalikuks FK Atletiku ja FC Bercy ühinemine. Altosari juhendamise ajal võitis FCI Tallinn Esiliiga meistritiitli, pääses Premium liigasse, jõudis Eesti jalgpalli eliitklubide hulka, saavutas Premium liiga meistritiitli, Evald Tipneri nimelise karika ning ka Eesti Superkarika ning võttis osa UEFA eurosarjadest.

FCI Tallinn teatas, et tänab Altosari ja Kramarenkot koostöö ja panuse eest klubi saavutustesse ning soovib neile edu ja kordaminekuid edaspidiseks eluks.

Altosar sattus hiljuti skandaali seoses FCI ja Flora mängu ajal aset leidnud kaklusega. Hiljem kritiseeris ta teravalt Eesti Jalgpalliliitu määratud rahatrahvi eest.

Infoneti tehniline direktor Dmitri Skiperski ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et ei saa hetkel antud teemat kommenteerida. Täpsustavaid selgitusi antakse homme.