Pikas intervjuus räägib oma senisest elust Nõmme Kalju keskkaitsja Mikk Reintam, kes saanud maitsta nii koondise- kui Soome meistrisarja pinget. Jutustatakse nii Premium liigast kui Madridi Reali B võistkonda siirdunud Reintami endisest võistkonnakaaslasest. Mida arvab Reintam teda tabanud kriitikast ning kuhu ta edasi pürgib?

Ott Reinumäe tõmbas rahvuskoondise särgi selga 25 korral ning lõpetas oma profisportlaskarjääri 22-aastasena. Kõlab veidi uskumatult, eks? Mehe putsad on varnas rippunud juba üle 7 aasta. Jalka otsis endise palluri üles ning uuris, mis juhtus toona, mis toimub praegu? Kohilas elav Reinumäe räägib avameelselt, miks ta nii noorena vutiga lõpparve tegi.

Uues numbris jätkub muudki lugemist, tähelepanu jagub nii kõrgharidusega jalgpalluritele kui Premium ja Expert liiga noortele staaridele. Viskame pilgu nii Ida-Virumaa vutile kui vägagi põnevale Esiliiga hooajale ja reastame Eesti parimad muruväljakud. Oma sümboolse koosseisu on kokku pannud Marko Kaljuveer ja mängijaks luubi all on Paide Linnameeskonna Kaspar Paur. Postritel on Sergei Pareiko, Fernando Llorente, Erik Lamela ning Filipe Luis.