"Mul pole vahet, kas ta teeb koolitööd või vaatab Poolas mänge. Olen endiselt kindel, et ta leidnuks tahtmise korral koondise jaoks aega. Ta tegi sellise valiku. Mida see kaasa toob, eks elu näitab," ütles Rüütli, kes lubas veel Motherwelli hingekirja kuuluval ründajal koondisemängudest eemale jääda seoses gümnaasiumiõpingutega, mitte võimaliku klubivahetusega.

"See on nonsense. Henrik rääkis Rüütliga ja kõik oli justkui okei. Ta jäi koondisest eemale põhjusel, et tal oli vaja kooliasjadega tegeleda ning see, et ta koos minuga Poolas on, ei muuda asja. Ta tegeleb endiselt ka kooliga. Ojamaal on pikk hooaeg selja taga ning puhkus treeneri sõnul välja teenitud. Siis ühtäkki väidab Rüütli Eesti meediale midagi muud..." oli agent nõutu.

Agendi sõnul ei taha Ojamaa enne klubivahetuse ega ka muude asjade kohta midagi öelda, kui asi ametlik. Nagu varem öeldud, siis teateid eestlase klubikarjääri tuleviku kohta on oodata võib-olla juba täna.

Pealkiri muutus kell 13.43, kuna agent Lindblom täpsustas varem öeldut, lisades, et Ojamaa Poola minek selgus hiljem ning sellest Rüütli tõepoolest teadlik ei olnud.