Eesti jäi mängu alguses kiirelt 0:3 kaotussseisu, kui norrakad olid täpsed 10., 11. ja 13. minutil.

„Raske on midagi öelda pärast nii suurt kaotust,“ sõnas noortekoondise peatreener Lars Hopp pärast kohtumist jalgpall.ee vahendusel. „Esimene värav tuli karistuslöögist, kui olime vastase markeerimisel liiga passiivsed. Teise ja kolmanda värava puhul joosti meid paremast äärest lihtsalt üle. Kolm võimalust, kolm väravat.“

Eesti tegi 24. minutil vahetuse, kui mängu sekkus Aleksandr Šapovalov, kes vähendas 30. minutil kaotusseisu 1:3-le. Kõigest kaks minutit hiljem sai Erik Kruglov punase kaardi ning vastased teenisid penalti, mis õnnestus Karl Jakob Heinal tõrjuda. Kuid Norra neljas värav sündis kõigest mõned minutid hiljem, kui Herman Geelmuyden taastas vastaste kolmeväravalise eduseisu.

„Pean natuke ka oma kaitseliini kaitsma. Ats Toomsalu, Erik Kruglov ja Alfred Tammiksaar mängisid kolmandat mängu järjest ja tundub, et füüsiline piir tuli lihtsalt ette. Tund aega oli meil keeruline kümnekesi mängida, aga mõned mängijad võitlesid lõpuni,“ lisas peatreener.

Teisel poolajal jätkas Norra väravatesadu ning 55., 58. ja 62. minuti väravatest asuti matši juhtima juba 7:1. 79. minutil lõi Šapovalov oma päeva teise ning tegi lõppskooriks 2:7.

„Teisel poolajal jätkus samasugune mängupilt, kus meil jäi tihtipeale meeter vastasest puudu ja meid joosti üle. Viimane värav tuli valearvestusest, kus pall kukkus üle väravavahi sisse. Kui füüsiliselt vastasega sammu ei pea, siis on keeruline ka mänguplaanist kinni hoida. Siiski rõhutaksin, et tegu esimeste mõtetega vahetult pärast mängu, nii et peab kindlasti video üle vaatama ja omad järeldused tegema," ütles Hopp lõpetuseks.