Flora võitis HJK vastu Lilleküla sisehallis sõprusmängu 1:0. Mängu ainsa värava lõi 54. minutil Karl-Eerik Luigend otse karistuslöögist umbes 25 meetrilt.

"Meil on praegu ettevalmistuses füüsiliselt kõige raskem periood, mängijad tulid päris tugevate koormuste pealt. Me ei olnud nende suhtes sellepärast väga nõudlikud, aga nad suutsid koormustest olenemata mängida väga distiplineeritud mängu," kiitis Hurt meeskonda. "Suutsime taktikaliselt oma mängujoonisest kinni pidada. Kaitse toimis hästi, suutsime vastase mängu lõhkuda ja palli rohkem oma valduses hoida. Näitasime täiesti head mängu."

Hurt tunnistas, et oli ka ise soomlaste passiivsusest ja Flora domineerimisest üllatunud. "See oli meile endale ka üllatus, et mäng nii tugevalt meie käes püsib. Ootasime, mis teisel poolajal juhtuma hakkab, kas nad teevad mingeid vahetusi või panevad väga tugeva surve peale, aga lõpuks nad seda siiski ei suutnud teha. Aga tegelikult on meil mõlemal ettevalmistusperiood. Ei tea, mida vastane täpselt testib ja otsib või mis koormuste pealt nad tulid. Ei oska öelda, miks see just nii läks," jätkas Hurt.

"Esimesel poolajal oli mäng täiesti meie kontrolli all. Teisel poolajal said vastased natuke vahetustega teravust peale, aga ohtlikuks nad meile väga ei muutunud. Arvan, et ka mängupildilt võib öelda, et Flora teenis võidu väärikalt välja. Vastane oli tugev ja mitmed mängijad näitasid ennast heast küljest. Kõik täitsid enda ülesannet hästi."

Järgmine mäng on Floral kavas pühapäeval kell 20.30, kui Lilleküla sisehallis kohtutakse taanlaste Brøndbyga.