Jalgpalli Premium liiga 31. voorus alistas Flora võõrsil Tuleviku vaid 1:0. Ainsa värava lõi Rauno Sappinen 10. minutil.

"Valdasime küll rohkem palli, aga ei saa öelda, et võit kergelt oleks tulnud. Tulevik sai meie vastu väga heade kontratega hakkama. Nende standardolukorrad kujutasid endast samuti suurt ohtu. Olime natuke rabedamad, kui oleks tohtinud olla," nentis Hurt.

Mille taha teine värav jäi? "Alustasime küll kiiresti ja saime mängu liikuma, aga lasime siis tempo liiga alla. Koostöö keskvälja ja kaitsjate vahel lagunes. Mõnedel meestel, kellel pole sellise tempoga palju kogemusi, tekkis tempo hoidmisega raskusi," vastas ta.

Hurt tunnistas, et Kalju 2:1 võit Levadia üle tegi talle head meelt, sest vahe Levadiaga on nüüd viis vooru enne lõppu kuus punkti. "Loomulikult on iga punkt, mis meie vahele juurde tekib, positiivne. Aga kui kindlalt me ennast tunneme, ei oska vastata. Lähtume ikkagi hetkeseisust. Kuus punkti vahet ja kõik on meie kätes. Oleme palju tööd teinud selle nimel, et see nii oleks."

Levadia loots Marko Kristal avaldas lootust, et Flora mehed veel liigse pinge tõttu paar korda libastuvad. "Täiesti võimali. Hooaja lõpus on kõigil punkte vaja. Saab olema huvitav jälgida, kelle närvid rohkem vastu peavad ja kes suudab end paremini häälestada. Kerge pole kellelgi, ka Levadial mitte," lisas Hurt.