Seis enne 6. vooru kohtumisi ei saa olla intrigeerivam. Tartu Tammeka šokeeris alles laupäeval 4:0 võiduga Sillamäe Kalevit. Eelmistest voorudest on ülikoolilinna meeskonnal ette näidata viik Transiga, võidud Paide ja Rakvere üle ning 0:4 kaotus Infonetilt.

Neljandat kohta hoidev Flora samas alustas 0:0 viigiga Levadia vastu, võitis Tarvast ja Transi, kaotas Kaljule ja tegi laupäeval 1:1 viigi Infonetiga. Tulemused pole vastaste erineva taseme tõttu võib-olla võrreldavad, kuid tegelik jõudude vahekord pannakse ikkagi paika 90 minuti jooksul väljakul ning kõik on võimalik.

Tasub kasvõi meenutada mullu 18. septembril peetud kohtumist, mil Flora võitis oma 25. juubelipäeval Tammekat selsamal Lilleküla staadionil alles neljanda lisaminuti väravast 2:1.

"Ühtki meeskonda alahinnata ei saa ning see teebki meie koduse liiga tugevaks. Tammeka on praegu heas hoos ja tahtmist täis ning võtame eelseisvat mängu väga tõsiselt. Tammeka kaitse on kindlasti tugevam kui meie viimases amatöörmeeskonnaga peetud mängus toonase vastase puhul nägime, sestap planeerime selleks mänguks seetõttu koosseisu väga keskendunult," ütles Flora peatreener Norbert Hurt Premium liiga kodulehele.

Tammeka juhendaja Indrek Koser: "Tulemas lühikese perioodi jooksul teine mäng. Heameel, et pääseme esmakordselt sel aastal murule ja loodan, et suudame oma hea hoo säilitada ja võtta ka Floralt punkte."

"Reedene mäng on minevik. Meeskond on motiveeritud ning võtame seda mängu nagu igat teist - väga tõsiselt ja pühendunult. Läheme pealinna heal foonil ja oleme valmis võitluslikuks mänguks," lisas Tammeka poolkaitsja Kevin Rääbis.