"Väga hea meel oli, kui Zakaria väljakule läks. Olin väga rõõmus. Arvasin, et ta võeti Gruusia koondisse pingi pikenduseks, aga et ta mängida sai ja väikse osa koondise treeningutest kaasa teha, tegi väga palju rõõmu," ütles Hurt, kelle arvates sai grusiin nende väheste minutitega, mis talle jagus, ka hästi hakkama.

"Mulle meeldis, et kui ta palli sai, suutis ta kiirelt tegutseda, võttis ühel hetkel ka Gussevi ette, pääses keskele ja andis täpse söödu. Neid võimalusi tal palju polnud, aga selle, mis ta tegi, tegi ta kvaliteetselt. Minu silme läbi mängis ta küpselt."

Hurt ei teadnud veel, kas Beglarišvili võetakse kaasa ka Gruusia sõprusmängule Albaaniaga. Küll aga on ta veendunud, et eilne mäng andis talle kõvasti motivatsiooni juurde.

"Ta nägi õigel hetkel seda reaalsust, et ta võib koondises mängida. Teda teatakse. Päris juhuslikult keegi sinna ikka ei satu. Sul peab olema kvaliteeti. Kui me pärast ta esimest koondisetreeningut kohtusime, oli ta väga tänulik, et sai meie juures niimoodi treenida, et minna sellisele võimalusele vastu heas vormis," jätkas Hurt. "Loodan, et see andis talle motivatsiooni, et hakata endaga veel rohkem tööd teha ja teha ühel hetkel läbimurre."

Hurt kinnitas, et Beglarišvilil on Floraga lepingut järel veel üks aasta.

Hea meel oli Hurdal ka oma teises koondisemängus väravaarve avanud Maksim Gussevi üle: "Gussev näitas seda, mida ma salamisi lootsin, et ta võiks koondises suuta - meil on puudu ääremängijatest, kes suudaksid värava poole triblada, mitte turvaliselt tagasi mängida. Gussev ei karda ette võtta. Mul on hea meel, et ta seda tegi ja värava lõi."

Ragnar Klavani kõrval alustas keskkaitses Nikita Baranov. Hurda kommentaar: "Mõnes asjas peab ta veel tugevamaks muutuma - näiteks kuidas liini hoida ja millal välja minna. Ta ei lugenud vahel kõige paremini välja, kas tal on võimalus minna pressingule või mitte, millal minna välja või langeda tagasi. Muidu oli ta kenasti mängus sees."

Hurt ründaja Rauno Sappinenist: "Tema trump on samuti see, et ta suudab julgelt pöörata ette. Isegi kui on mitu kaitsjat ees ja pole kellelegi sööta, suudab ta teha puute ette nii, et pall jääb tema kätte ja ta on seal ohtlik, mitte ei mängi keskväljale tagasi. Seda tegid Gussev, Sappinen ja Ats Purje väga hästi."