Kaks vooru enne hooaja lõppu paikneb Norrköping koos Stockholmi AIK-ga 60 punktiga tabeli tipus ja vaid punkti kaugusel on Göteborg, vahendab Soccernet.ee.

Rootsis vaadatakse võrdsete punktide korral väravate vahet ning selles on eestlase leivaisa AIK-st minimaalselt parem. Norrköpingu meeste õnneks kohtuvad nemad järgmises voorus juba välja langenud Halmstadiga ning AIK ja Göteborg omavahel, kuid asi läheb igal juhul viimase vooruni, kui Norrköping külastab praegu ka Meistrite liigas mängivat Malmöt.

Suvel Rootsi klubiga liitunud 18-aastane Vaikla ei ole esindusmeeskonna eest küll väljakul käinud, kuid oli enne U-19 koondise eest vigastada saamist kindel teine number, kuuludes üheksas mängus meeskonna pingile.

Väärib veel mainimist, et enne Rootsi siirdumist pallis Kanadas sündinud Vaikla Inglismaa kõrgliigaklubi West Bromwich Albioni akadeemias.

Eestlased on seni meistriks kroonitud Soomes (Sergei Terehhov, Ats Purje, Pille Raadik), Ungaris (Tarmo Kink, Igor Morozov, Inna Zlidnis), Poolas (Sergei Pareiko, Henrik Ojamaa), Taanis (Urmas Rooba), Bulgaarias (Joel Lindpere), Leedus (Taavi Rähn) ja Hollandis (Ragnar Klavan). Tänavu võib selle nimekirjaga liituda ka Soome kõrgliigat juhtiv Mihkel Aksalu.