“Nõmme Kalju on ambitsioonikas klubi, kus on hea areneda mängijana ning olen väga õnnelik lepingu sõlmimise üle,” rõõmustas Reginald, kes hakkab Kaljus kandma särki numbriga 7, vahendab Kalju kodulehekülg. “Eesmärk on eesoleval hooajal Kalju särgis endast parim anda ning olla edukas Premium liigas kui ka UEFA Euroopa Liigas.”

20-aastane Reginald on juba teine Lille OSC’i kasvandik Nõmme Kalju ridades: eelmise aasta algusest saati pallib Kaljus prantslasest äärepoolkaitsja Allan-Axel Kimbaloula, kes on Reginaldi endine klubikaaslane.

“Ta on huvitav mängija, kes trennides pole väga silma hakanud, kuid tema talent on avaldunud mängudes, kus ta on näidanud oma töökuse ja agressiivsusega ennast väga heast küljest. Kindlasti on ta meile väga tugevaks täienduseks, sisu temas on,” lausus Kalju peatreener Igor Prins.

Lille OSC’i esindusmeeskond tuli 2010/11 hooajal Prantsusmaa kõrgliiga meistriks ning klubil on riigi üks parimaid noorteakadeemiaid, kust on näiteks sirgunud ka nüüdseks juba Londoni Chelsea’s mängiv Belgia äss Eden Hazard. Reginald mängis Lille’is viis aastat, enne kui otsustas ennast mujal proovile panna.

Kalju alustab liigahooaega 1. märtsil, võõrustades FC Infoneti.